
Od lat zajmujemy się organizacją
wszelkiego typu przyjęć i imprez

Events
Propozycja menu na uroczysty obiad, spotkanie okolicznościowe,
rodzinne, firmowe…
Proponujemy Państwu warianty cenowe menu:
- Zupa + danie główne 65 zł od osoby
- Przekąska + zupa + danie główne 87 zł od osoby
- Dwie przekąski + zupa + danie główne 109 zł od osoby
- Trzy przekąski + zupa + danie główne 130 zł od osoby
- Trzy przekąski + zupa + danie główne + deser 150 zł od osoby
- Trzy przekąski + zupa + danie główne + deser+ kawa/herbata + lampka wina/prosecco 195 zł od osoby (do wyboru kawa: Espresso, Americano, Cappuccino, herbata: owocowa, czarna)
Mogą Państwo wybrać dwie zupy i dwa dania główne. spomiędzy których goście wybiorą jedno już na miejscu.
Zimne przekąski oraz desery przygotowujemy w ilości porcji równej gości osób dorosłych na rezerwacji.
Napoje, alkohole dodatkowo płatne według poniższego menu
Zimne przekąski: (minimum 10 porcji, podane na półmiskach, 22 zł od osoby/porcja )
- Tatar wołowy z dodatkami
- Sałatka z grillowanym kurczakiem, świeżymi warzywami, kiełkami słonecznika i sosem imbirowo-sojowym
- Caprese – mozzarella, pomidory, bazylia i sos pesto
- Bakłażan pieczony z pomidorami, cebulą i ziołami
- Tatar z łososia
- Wytrawna tartaletka z serem, duszonym szpinakiem i ricottą
- Patery mix wędlin pieczystych
- Deska serów z owocami
Gorące przekąski: (opcjonalne – dodatkowo płatne)
- Ratatui warzywne 24 zł (porcja)
- Gulasz wołowy 26 zł (porcja)
Zupy
- Krem z pieczonych warzyw
- Rosół z kaczki z makaronem
- Rybna
- Barszcz czerwony z uszkami
Dania gorące:
- Filet z dorsza pieczony z cukinią w sosie maślano-cytrynowy podawany z puree
- Łosoś pieczony na szpinaku z ryżem
- Kaczka luzowana (porcja 200g) , pieczona z jabłkami i żurawiną z pieczonymi ziemniakami
- Dzik w sosie jarzębinowym podawany z puree oraz czerwoną kapustą.
- Wegetariańskie pierogi regionalne z serem
- Grillowany camembert podawany na mixie sałat z pieczonymi batatami.
Zestawy dla dzieci: (dodatkowo płatne- 29zł /zestaw zupa i danie główne)
- Tradycyjny rosół z makaronem
- Pomidorowa z kluseczkami
- Rybka w cieście podawana z ziemniaczkami lub frytkami z warzywami na parze
- Panierowana pierś z kurczaka z ziemniaczkami lub frytkami podawana z warzywami na parze
Desery: (dodatkowo płatne 24zł porcja)
- Jabłecznik na ciepło podawany z lodami
- Sernik z czekoladą
- Patera ciast (3 bankietowe ciasta na osobę)
- Patera owoców sezonowych
(Nie wykonujemy tortów. Tort można dostarczyć nam z własnego źródła za dopłatą 5 zł od osoby, nie ma możliwości przynoszenia swoich ciast)
Napoje zimne: (rozliczane według spożycia) Dzbanek 1litr:
- Woda mineralna 8 zł
- Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy) 20 zł
- Coca-Cola 20 zł
- Sprite 20 zł
Napoje gorące:
- Kawa i herbata na indywidualne zamówienie z karty menu zamawiane u kelnera od 11-19 zł (rozliczane według spożycia)
- Kawa i herbata w formie samoobsługowego bufetu 17 zł od osoby (jednorazowa opłata bez limitu Kawa: rozpuszczalna, mleko, cukier, herbaty owocowe, czarna, cytryna- forma samoobsługowa)
Alkohole: (Nie mamy korkowego) (rozliczane według spożycia)
- Wybór piw butelkowych (według karty)
- Wino domowe podawane w karafkach 85 zł
(wytrawne, Włochy, szczepy Trebbiano – białe, Sangiovese – czerwone) - Inne wina dostępne w karcie win
Proponujemy Państwu naszą flagową wódkę „Spotkanie” 0,5l w cenie 90 zł (powyżej 5 butelek)
Wódka Spotkanie 1 butelka 0,5 l-115 zł
- Wódki czyste
- Żołądkowa DeLuxe 90 zł / butelka 0,5 l -Żubrówka biała 90zł / butelka 0,5 l
- Wyborowa 90zł / butelka 0,5 l – Finlandia 110 zł / butelka 0,5 l -Absolut 110 zł / butelka 0,5 l
- Baczewski 0,5l/110 zł
- Whisky
- Johnnie Walker Red 135 zł / butelka 0,5 l – Johnnie Walker Black 210 zł / butelka 0,5 l
- Ballantines 135 zł / butelka 0,5 l – Ballantines 12YO 210 zł / butelka 0,5 l
- Jim Beam 135 zł / butelka 0,75l -Jack Daniel’s 240 zł / butelka 0,7 l
Ogólne informacje/warunki dotyczące rezerwacji:
- Ze względu na bardzo duże zainteresowanie terminami i organizacją imprez w naszej restauracji, nie prowadzimy wstępnych rezerwacji, wyłącznym potwierdzeniem i gwarantem rezerwacji terminu jest wpłata zaliczki w wysokości 500 zł do 30 osób/ powyżej 30 osób 1500 zł wpłacona na konto bankowe BNP Paribas 28160014621020433490000001. W tytule przelewu proszę o
podanie nazwiska oraz terminu wcześniej ustalonej rezerwacji. - Wpłaty zaliczki można dokonać osobiście w restauracji lub przelewem na numer konta, wyłącznie po wcześniejszym kontakcie z osobą decyzyjną w lokalu.
- Do rezerwacji od 6 osób, doliczamy 10% serwisu kelnerskiego do całości rachunku.
- Restauracja jest czynna w godzinach 12-23 (piątek, sobota + święta) oraz 12-22 (poniedziałek -czwartek -niedziela)
– Istnieje możliwość wynajmu całego lokalu, minimalna kwota rachunku to 9.000 zł do wykorzystania na produkty zamówione w lokalu (bez serwisu kelnerskiego, rozliczanego dodatkowo po za tą kwotą) – pozostała, niewykorzystana kwota, rozliczana jest jako wynajem sali.
-istnieje możliwość przedłużenia przyjęcia po godzinie 23:00, za każdą rozpoczętą godzinę imprezy po 23:00 doliczamy 250 zł + VAT
Pozdrawiam
Aneta Posak Klimczak
Tel. 512 302 849
Restauracja Spotkanie
Ul. Krasińskiego 2/4/6
Mail:restauracja@restauracjaspotkanie.pl