Od lat zajmujemy się organizacją
wszelkiego typu przyjęć i imprez
Events
Propozycja menu na uroczysty obiad, spotkanie okolicznościowe, rodzinne, firmowe…
Proponujemy Państwu warianty cenowe menu:
- Zupa + danie główne 69 zł od osoby
- Przekąska + zupa + danie główne 94 zł od osoby
- Dwie przekąski + zupa + danie główne 119 zł od osoby
- Trzy przekąski + zupa + danie główne 144 zł od osoby
- Trzy przekąski + zupa + danie główne + deser 170 zł od osoby
- Trzy przekąski + zupa + danie główne + deser + kawa/herbata + lampka wina/prosecco 205 zł od osoby
Mogą Państwo wybrać dwie zupy i dwa dania główne, spomiędzy których goście wybiorą jedno już na miejscu.
Zimne przekąski oraz desery przygotowujemy w ilości porcji równej liczbie gości dorosłych na rezerwacji bez możliwości wyboru jak w przypadku zupy i dania głównego.
Napoje, alkohole dodatkowo płatne według poniższego menu.
Zimne przekąski:
- Tatar wołowy z dodatkami
- Sałatka z grillowanym kurczakiem, świeżymi warzywami, kiełkami słonecznika i sosem imbirowo-sojowym
- Caprese – mozzarella, pomidory, bazylia i sos pesto
- Bakłażan pieczony z pomidorami, cebulą i ziołami
- Tatar z łososia
- Wytrawna tartaletka z serem, duszonym szpinakiem i ricottą
- Patery mix wędlin pieczystych
- Deska serów z owocami
Gorące przekąski (opcjonalne – dodatkowo płatne):
- Ratatui warzywne – 26 zł (porcja)
- Gulasz wołowy – 28 zł (porcja)
Zupy:
- Rosół z kaczki z makaronem
- Rybna
- Krem z pomidorów
- Chłodnik
Dania gorące:
- Filet z dorsza pieczony z cukinią w sosie maślano-cytrynowym podawany z puree
- Łosoś pieczony na szpinaku z ryżem
- Kaczka luzowana (porcja 200g), pieczona z jabłkami i żurawiną z pieczonymi ziemniakami
- Pieczeń karkowa w sosie myśliwskim z puree oraz kapusta pekińska
- Wegetariańskie pierogi regionalne z serem
- Wegańskie pierogi z kurkami
- Grillowany camembert podawany na mixie sałat z pieczonymi batatami
Zestawy dla dzieci (dodatkowo płatne – 35 zł / zestaw zupa i danie główne):
- Tradycyjny rosół z makaronem
- Pomidorowa z makaronem
- Rybka w cieście podawana z ziemniaczkami lub frytkami z warzywami na parze
- Panierowana pierś z kurczaka z ziemniaczkami lub frytkami podawana z warzywami na parze
Desery (dodatkowo płatne 27 zł porcja/osoba):
- Jabłecznik na ciepło podawany z lodami, bitą śmietaną
- Sernik z czekoladą
- Patera ciast (3 bankietowe ciasta na osobę: szarlotka, sernik, tartaletka z kremem i owocami)
- Patera owoców sezonowych
Mogą Państwo również przynieść swój 1 tort (opłata za serwis tortowy wynosi wówczas 5 zł/osoba; jeśli tortów będzie więcej niż 1 sztuka, opłata za osobę wynosi 20 zł)
Napoje zimne (rozliczane według spożycia) – Dzbanek ok. 1 litr:
- Woda mineralna – 8 zł
- Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy) – 20 zł
- Coca-Cola – 20 zł
- Sprite – 20 zł
Napoje gorące:
- Kawa i herbata na indywidualne zamówienie z karty menu zamawiane u kelnera od 11-19 zł (rozliczane według spożycia)
- Kawa i herbata w formie samoobsługowego bufetu – 18 zł od osoby (jednorazowa opłata bez limitu; Kawa: rozpuszczalna, mleko, cukier, herbaty owocowe, czarna, cytryna – forma samoobsługowa)
Alkohole (Nie mamy korkowego; rozliczane według spożycia):
- Wybór piw butelkowych (według karty)
- Wino domowe włoskie podawane w karafkach lub butelkach – 95 zł (wytrawne, Włochy, szczepy Trebbiano – białe, Sangiovese – czerwone)
- Proponujemy Państwu naszą flagową wódkę „Spotkanie” 0,5l w cenie 95 zł (powyżej 5 butelek)
- Wódka Spotkanie 1 butelka 0,5 l – 119 zł
- Wódki czyste:
- Żołądkowa DeLuxe – 98 zł / butelka 0,5 l
- Żubrówka biała – 98 zł / butelka 0,5 l
- Wyborowa – 98 zł / butelka 0,5 l
- Finlandia – 115 zł / butelka 0,5 l
- Absolut – 115 zł / butelka 0,5 l
- Baczewski – 115 zł / butelka 0,5 l
- Whisky:
- Johnnie Walker Red – 135 zł / butelka 0,5 l
- Johnnie Walker Black – 210 zł / butelka 0,5 l
- Ballantines – 135 zł / butelka 0,5 l
- Ballantines 12YO – 210 zł / butelka 0,5 l
- Jim Beam – 135 zł / butelka 0,75 l
- Jack Daniel’s – 240 zł / butelka 0,7 l
Ogólne informacje/warunki dotyczące rezerwacji:
Ze względu na bardzo duże zainteresowanie terminami i organizacją imprez w naszej restauracji, nie prowadzimy wstępnych rezerwacji. Wyłącznym potwierdzeniem i gwarantem rezerwacji terminu jest wpłata zaliczki w wysokości 500 zł do 30 osób / powyżej 30 osób 1500 zł, wpłacona na konto bankowe BNP Paribas 28160014621020433490000001. W tytule przelewu proszę o podanie nazwiska oraz terminu wcześniej ustalonej rezerwacji, inny tytuł przelewu będzie zwracany.
Wpłaty zaliczki można dokonać osobiście w restauracji lub przelewem na numer konta, wyłącznie po wcześniejszym kontakcie z osobą decyzyjną w lokalu. Do rezerwacji od 5 osób, doliczamy 10% serwisu kelnerskiego do całości rachunku.
Restauracja jest czynna w godzinach 12-23 (piątek, sobota + święta) oraz 12-22 (poniedziałek – czwartek – niedziela). Godziny imprez do ustalenia. Najpóźniej na 7 dni przed planowaną imprezą należy podać drogą mailową wybór menu oraz potwierdzić ilość gości wraz z godziną. Niewskazanie menu na 7 dni przed planowaną imprezą będzie skutkowało wyborem dań przez kucharza, bez możliwości wyboru.
Jeśli na 5 dni przed planowaną imprezą zmniejszy się ilość osób, dania zamówione / niespożyte zostaną przygotowane na wynos, za które będzie policzona opłata według menu.
Istnieje możliwość wynajmu całego lokalu, minimalna kwota rachunku to 10.000 zł do wykorzystania na produkty zamówione w lokalu (bez serwisu kelnerskiego 10%, rozliczanego dodatkowo poza tą kwotą). Pozostała, niewykorzystana kwota, rozliczana jest jako wynajem sali. Istnieje możliwość przedłużenia przyjęcia po godzinie 23:00, za każdą rozpoczętą godzinę imprezy po 23:00 doliczamy 250 zł + VAT.
Pozdrawiam
Aneta Posak Klimczak
Tel. 512 302 849
Restauracja Spotkanie
Ul. Krasińskiego 2/4/6
Mail: restauracja@restauracjaspotkanie.pl