
Od lat zajmujemy się organizacją
wszelkiego typu przyjęć i imprez

Events
Propozycja menu na uroczysty obiad,
spotkanie okolicznościowe,
rodzinne, firmowe…
Proponujemy Państwu warianty cenowe menu:
- Zupa + danie główne 69 zł od osoby
- Przekąska + zupa + danie główne 94 zł od osoby
- Dwie przekąski + zupa + danie główne 119 zł od osoby
- Trzy przekąski + zupa + danie główne 144 zł od osoby
- Trzy przekąski + zupa + danie główne + deser 170 zł od osoby
- Trzy przekąski + zupa + danie główne + deser + kawa/herbata + lampka wina/prosecco 205 zł od osoby
Mogą Państwo wybrać dwie zupy i dwa dania główne. Spomiędzy których goście wybiorą jedno już na miejscu.
Zimne przekąski oraz desery przygotowujemy w ilości porcji równej gości osób dorosłych na rezerwacji bez możliwości wyboru jak w przypadku zupy i dania głównego.
Napoje, alkohole dodatkowo płatne według poniższego menu.
Zimne przekąski (minimum 10 porcji, podane na półmiskach, 25 zł od osoby/porcja)
- Tatar wołowy z dodatkami
- Sałatka z grillowanym kurczakiem, świeżymi warzywami, kiełkami słonecznika i sosem imbirowo-sojowym
- Caprese – mozzarella, pomidory, bazylia i sos pesto
- Bakłażan pieczony z pomidorami, cebulą i ziołami
- Tatar z łososia
- Wytrawna tartaletka z serem, duszonym szpinakiem i ricottą
- Patery mix wędlin pieczystych
- Deska serów z owocami
Gorące przekąski (opcjonalne – dodatkowo płatne)
- Ratatui warzywne 26 zł (porcja)
- Gulasz wołowy 28 zł (porcja)
Zupy
- Rosół z kaczki z makaronem
- Rybna
- Krem z pomidorów
- Flaki
Dania gorące
- Filet z dorsza pieczony z cukinią w sosie maślano-cytrynowym podawany z puree
- Łosoś pieczony na szpinaku z ryżem
- Kaczka luzowana (porcja 200g), pieczona z jabłkami i żurawiną z pieczonymi ziemniakami
- Pieczeń karkowa w sosie myśliwskim z puree oraz kapusta pekińska
- Wegetariańskie pierogi regionalne z serem
- Wegańskie pierogi z kurkami
- Grillowany camembert podawany na mixie sałat z pieczonymi batatami
Zestawy dla dzieci (dodatkowo płatne – 35 zł / zestaw zupa i danie główne)
- Tradycyjny rosół z makaronem
- Pomidorowa z makaronem
- Rybka w cieście podawana z ziemniaczkami lub frytkami z warzywami na parze
- Panierowana pierś z kurczaka z ziemniaczkami lub frytkami podawana z warzywami na parze
Desery (dodatkowo płatne 27 zł porcja/osoba)
- Jabłecznik na ciepło podawany z lodami, bitą śmietaną
- Sernik z czekoladą
- Patera ciast (3 bankietowe ciasta na osobę: szarlotka, sernik, tartaletka z kremem i owocami)
- Patera owoców sezonowych
Mogą Państwo również przynieść swój 1 tort (opata za serwis tortowy wynosi wówczas 5 zł/osoba). Jeśli tortów będzie więcej niż 1 sztuka, opłata za osobę wynosi 20 zł.
Napoje zimne (rozliczane według spożycia) – Dzbanek ok. 1 litr
- Woda mineralna 8 zł
- Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy) 20 zł
- Coca-Cola 20 zł
- Sprite 20 zł
Napoje gorące
- Kawa i herbata na indywidualne zamówienie z karty menu zamawiane u kelnera od 11-19 zł (rozliczane według spożycia)
- Kawa i herbata w formie samoobsługowego bufetu 18 zł od osoby (jednorazowa opłata bez limitu: kawa rozpuszczalna, mleko, cukier, herbaty owocowe, czarna, cytryna – forma samoobsługowa)
Alkohole (Nie mamy korkowego, rozliczane według spożycia)
- Wybór piw butelkowych (według karty)
- Wino domowe włoskie podawane w karafkach lub butelkach 95 zł (wytrawne, Włochy, szczepy Trebbiano – białe, Sangiovese – czerwone)
- Nasza flagowa wódka „Spotkanie” 0,5l 95 zł (powyżej 5 butelek)
- Wódka Spotkanie 1 butelka 0,5l 119 zł
- Wódki czyste:
- Żołądkowa DeLuxe 98 zł / butelka 0,5l
- Żubrówka biała 98 zł / butelka 0,5l
- Wyborowa 98 zł / butelka 0,5l
- Finlandia 115 zł / butelka 0,5l
- Absolut 115 zł / butelka 0,5l
- Baczewski 115 zł / butelka 0,5l
- Whisky:
- Johnnie Walker Red 135 zł / butelka 0,5l
- Johnnie Walker Black 210 zł / butelka 0,5l
- Ballantines 135 zł / butelka 0,5l
- Ballantines 12YO 210 zł / butelka 0,5l
- Jim Beam 135 zł / butelka 0,75l
- Jack Daniel’s 240 zł / butelka 0,7l
Ogólne informacje/warunki dotyczące rezerwacji
Ze względu na bardzo duże zainteresowanie terminami i organizacją imprez w naszej restauracji, nie prowadzimy wstępnych rezerwacji, wyłącznym potwierdzeniem i gwarantem rezerwacji terminu jest wpłata zaliczki w wysokości:
- Do 14 osób: 500 zł
- 15-20 osób: 1000 zł
- Powyżej 20 osób: 1500 zł
Wpłata zaliczki powinna być dokonana na konto bankowe PKO BP: 49102028210000170201485036. W tytule przelewu proszę o podanie nazwiska oraz terminu wcześniej ustalonej rezerwacji. Inny tytuł przelewu będzie zwracany.
Wpłaty zaliczki można dokonać osobiście w restauracji lub przelewem na numer konta, wyłącznie po wcześniejszym kontakcie z osobą decyzyjną w lokalu.
Do rezerwacji od 5 osób doliczamy 10% serwisu kelnerskiego do całości rachunku.
Restauracja jest czynna w godzinach:
- Piątek, sobota + święta: 12-23
- Poniedziałek – czwartek, niedziela: 12-22
Najpóźniej na 7 dni przed planowaną imprezą należy drogą mailową przekazać wybór menu oraz potwierdzić liczbę gości wraz z godziną. Niewskazanie menu na 7 dni przed imprezą skutkować będzie wyborem dań przez kucharza, bez możliwości wyboru.
Jeśli na 5 dni przed planowaną imprezą zmniejszy się liczba osób, dania zamówione/niespożyte zostaną przygotowane na wynos, za które zostanie naliczona opłata według menu.
Istnieje możliwość wynajmu całego lokalu – minimalna kwota rachunku to 11 000 zł do wykorzystania na produkty zamówione w lokalu (bez serwisu kelnerskiego 10%, rozliczanego dodatkowo poza tą kwotą). Pozostała, niewykorzystana kwota rozliczana jest jako wynajem sali.
Istnieje możliwość przedłużenia przyjęcia po godzinie 23:00 – za każdą rozpoczętą godzinę imprezy po 23:00 doliczamy 300 zł + VAT.
Pozdrawiam,
Aneta Posak
Tel. 512 302 849
Restauracja Spotkanie
Ul. Krasińskiego 2/4/6
Mail: restauracja@restauracjaspotkanie.pl